Νέες Τεχνικές στην πλαστική χειρουργική

Η μόδα δεν εισχωρεί μόνο στον τρόπο ένδυσης ή συμπεριφοράς, αλλά και σε σημαντικούς κλάδους της επιστήμης, όπως η Αισθητική Χειρουργική. Χρέος μας είναι, εκτός από τη διαρκή και ολοκληρωμένη ενημέρωση στις νέες ιατρικές τεχνολογίες και τεχνικές, να προβαίνουμε σε αυστηρή και ορθολογική αξιολόγησή τους, ώστε να προτείνουμε εκείνες που επιτυγχάνουν δοκιμασμένα και ασφαλή αποτελέσματα.

Σκοπός αυτής της ενότητας δεν είναι να αναδείξει απλώς τις καινούριες τάσεις, αλλά να διακρίνει ανάμεσα τους όσες παράγουν πραγματικά το αποτέλεσμα που υπόσχονται και να ...

Περισσότερα →
0

Botox ή Dysport? Ο πόλεμος της τοξίνης στις δυναμικές ρυτίδες

Η μάχη για την ανακήρυξη της καλύτερης «γόμας» που σβήνει τις δυναμικές ρυτίδες στο πρόσωπο καλά κρατεί. Αναφερόμαστε σε δυο προϊόντα που κατέχουν έγκριση FDA και δρουν με τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό, εξασθενώντας τους μιμικούς μυς του προσώπου που ευθύνονται για την αρχική δημιουργία των ρυτίδων.

Ορισμένοι πλαστικοί χειρουργοί και δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι το Dysport δρα γρηγορότερα (μέσα στο πρώτο διήμερο αντί των κλασικών 4 ημερών του Botox), διαρκεί λίγο περισσότερο και είναι οικονομικότερο. Επιπλέον, ίσως αποτελεί εναλλακτική λύση σε άτομα ...

Περισσότερα →
0

Βλεφαροπλαστική: σβήσε μαύρους κύκλους & σακούλες

Τα προβλήµατα αυτά µπορούν να αποκατασταθούν µε εύκολο και ανώδυνο τρόπο µέσω της βλεφαροπλαστικής, µιας από τις πιο διαδεδοµένες επεµβάσεις στην πλαστική χειρουργική, γνωστής για το γρήγορο και εντυπωσιακό αποτέλεσµα στη συνολική εµφάνιση του προσώπου.

Αντιµετώπισέ το!

 

Ποιες είναι οι µέθοδοι αντιµετώπισης, αν στην περιοχή των µατιών έχεις:

 

  • Πλεονάζον δέρµα άνω βλεφάρου. Αποκαθίσταται µε την άνω βλεφαροπλαστική. Σε ήπιες περιπτώσεις βοηθά το χηµικό peeling, το λέιζερ διοξειδίου (γνωστό ως «Madonna Lift»), το Microneedling ή το Fractional RF.
  • Πτώση δακρυϊκού αδένα. Εµφανίζεται σαν ...
Περισσότερα →
0